Vier je kinderfeestje bij Dierenpark de Oliemeulen

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan jouw kinderfeestje vieren bij het vreemdste dierenpark van Nederland. Daag jouw vrienden of vriendinnen uit voor een spannend avontuur. Kom kijken naar onze wurgslang en vogelspin tijdens de demonstratie! Hebben jullie stoere kinderen bij jullie? Dan mogen zij de slang en de spin zelfs even vasthouden!

Nog meer beleven? Ga dan op onderzoek uit in ons park. Ontdek je geheime liefde voor stinkdieren, beoordeel de kapsels van onze alpaca's of doe een wedstrijdje wie de meeste aardbeikikkers kan vinden. Je kan klimmen als aapjes op het speeltoestel of op ons deels overdekte terras uitrusten en genieten van een drankje en/of wat te eten.

Kinderfeestarrangementen

Kom je bij ons jouw kinderfeestje vieren? Gezellig!
Hieronder staan de 3 arrangementen waaruit je kan kiezen. Staat jouw ideale kinderfeestje er niet tussen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
*Let op: op maandagen, dinsdagen en donderdagen (m.u.v. schoolvakanties) worden de standaard en luxe kinderfeestjes aangeboden met pannenkoeken in plaats van frietjes.
Voorwaarden kinderfeest arrangementen:

Begeleiders betalen dezelfde arrangementsprijs als de kinderen, met uitzondering van het luxe arrangement. Voor het luxe arrangement betalen begeleiders €19,50 (dit is excl. de gevulde Oliemeulen rugzak)

Houd in de planning rekening met minimaal 2,5 uur.

Een kinderfeest arrangement, indien mogelijk, graag een week van tevoren reserveren.

De genoemde prijzen zijn per kind.

Woon je in Tilburg en wil je een kinderfeestje via de meedoenregeling boeken, neem dan contact met ons op.