Kinderfeestjes


Vier je kinderfeestje bij Dierenpark de Oliemeulen

Ben jij binnenkort jarig? Kom dan jouw kinderfeestje vieren bij het vreemdste dierenpark van Nederland. Daag jouw vrienden of vriendinnen uit voor een spannend avontuur. Een slang om je nek of een vogelspin op je hand, durf jij het aan? Als jarige mag jij ons natuurlijk helpen tijdens de roofvogelshow.

Nog meer beleven? Ga dan op onderzoek uit in ons park. Ontdek je geheime liefde voor stinkdieren, beoordeel de kapsels van onze alpaca's of doe een wedstrijdje wie de meeste aardbeikikkers kan vinden. Je kan klimmen als aapjes op het speeltoestel of op ons deels overdekte terras uitrusten en genieten van een drankje en/of wat te eten.

Kinderfeestarrangementen

Kom je bij ons jouw kinderfeestje vieren? Gezellig!
Hieronder staan de 3 arrangementen waaruit je kan kiezen. Staat jouw ideale kinderfeestje er niet tussen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Voorwaarden kinderfeest arrangementen:

Je kan een kinderfeest arrangement boeken vanaf 5 kinderen (excl. begeleiders).

Begeleiders betalen dezelfde arrangementsprijs met uitzondering van het luxe arrangement. Voor het luxe arrangement betalen begeleiders € 16,00 (dit is excl. de gevulde Oliemeulen rugzak)

Let op! Voor tafelfriet zijn een beperkt aantal tafels per uur beschikbaar. Zijn deze tafels bezet dan krijgen de kinderen friet in bakjes.

Houd in de planning rekening met minimaal 2,5 uur.

Een kinderfeest arrangement, indien mogelijk, een week vantevoren reserveren.

De genoemde prijzen zijn per kind.

Woon je in Tilburg en wil je een kinderfeestje via de meedoenregeling boeken neem dan contact met ons op.

Kaartjes kopen