Stagiaires van Dierenpark De Oliemeulen zijn een inzamelactie gestart om geld op te halen voor De Oliemeulen

Ondanks alle lieve mensen die hebben gedoneerd of een dier hebben geadopteerd, blijft het voor ons erg lastig om het hoofd boven water te houden. Studenten die stage lopen bij ons dierenpark krijgen dit natuurlijk ook mee en willen daarom iets voor het bedrijf betekenen. Ze hebben bedacht om vanaf 11 januari een week lang actie te voeren, met elke dag een andere actie. De acties zijn via onze Facebook- en Instagrampagina te volgen!

Zie hier de planning voor de week van 11 januari 2021:

  • Maandag: op maandag gaat de verkoop van lootjes online waarmee een geweldige prijs te winnen is, waarbij u De Oliemeulen op een exclusieve manier kunt bezoeken.
  • Dinsdag: op dinsdag kunt u uw lege plastic flessen (waar statiegeld op zit) doneren aan ons. U kunt deze gewoon langs komen brengen bij het park tussen 9:00 en 18:00 uur.
  • Woensdag: op woensdag zijn er verschillende leuke prijzen die gedurende de dag online worden geveild aan de hoogste bieder.
  • Donderdag: houd op donderdag onze social media kanalen goed in de gaten, want deze dag houden de stagiaires een fundraiser met ludieke acties wanneer streefbedragen worden gehaald.
  • Vrijdag:  ook op de vrijdag is het belangrijk om de kanalen goed in de gaten te houden, want de stagiaires gaan vandaag verder met de fundraiser.
  • Zaterdag: op zaterdag kunt u unieke beelden van De Oliemeulen kopen om het park te steunen.
  • Zondag: op zondag, de laatste dag van de actie week, maakt het park de winnaar bekend van de lootjes trekking. Daarbij wordt ook het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt.

Logboek actieweek

Maandag 11-1-2021, dag 1:

De verkoop van de lootjes zijn online gegaan! Hiermee maakt u kans op de super leuke prijs: een halve dag meedraaien bij De Oliemeulen voor 4 personen met een exclusief diner na sluitingstijd!

Deze actie loopt tot zondag 17:00 uur en u kunt hier uw lootje kopen en u steunt daarmee het behoud van het park!

 

Dinsdag 12-1-2021, dag 2:

Vandaag is de inzamelactie van statiegeld flessen van start gegaan en we kunnen niet anders zeggen dan dat het goed is verlopen. Zie de foto hiernaast!

Met deze actie is er een bedrag van € 745,20 opgehaald, dat betekent dat er meer dan 3500 flessen zijn ingeleverd! Ontzettend bedankt allemaal! Ook willen we de Plus bij de Rooi Pannen, de Lidl en de Aldi bedanken voor het meetellen.

 

Woensdag 13-1-2021, dag 3:

De online veiling is gestart en wat een leuke producten en diensten staan er bij! Ook zo benieuwd? Neem snel een kijkje, want hij sluit op vrijdag 15-1 om 20:00 uur! Klik hier om mee te doen aan de veiling.

De veiling is in samenwerking met Proveilingen en mede mogelijk gemaakt door #MyJewelery, #RitualsTilburg, #GroenrijkTilburg, #AllAboutFlowers, #JaminTilburg, #Portokoffieenijs, #BakkerijvanIerselTilburg, #SanderJolie, #DevenyStrauven, #KellyJacobs, #SabrinaKlessens, #Proveilingen #Shampoobar, #JuffrouwPauw

 

Donderdag 14-1-2021, dag 4:

Vandaag is om 12:00 uur de online fundraiser van start gegaan! Via deze link kunt u uw donatie doen en bij elk onderstaand streefbedrag kunt u een leuke actie, filmpje van ons, onze stagiaires en onze dieren verwachten! Dus klik hier en ga direct door naar het doneren! De actie loopt tot vrijdag 18:00 uur!

Bij € 100,-            We eten een lekker stukje apenbrok.

Bij € 250,-            Eiwitten zijn belangrijk, dus iemand proeft voor het eerst een lekker gebakken sprinkhaantje.

Bij € 500,-            Iemand met angst voor spinnen gaat haar angst overwinnen en laat een spin over haar hand lopen. (uiteraard geheel diervriendelijk)

Bij € 750,-            Dit moeten we vieren met slingers! Dus we hangen lekkere pinda slingers op bij de ara’s.

Bij € 1000,-          We gaan ervaren hoe het is om te eten als een vliegende hond, lekker op z’n kop.

Bij € 1500,-          We geven de Caracals een knuffel om mee te spelen. Zijn jullie ook zo benieuwd wat ze er mee gaan doen?

Bij € 2000,-          Twee van ons gaan de rest van de dag werken in een dieren verkleedpak! Dat wil je zien.

Bij € 2500,-          Een traktatie voor het oog, want we doen een paar mooie dierendansjes omdat we zo blij zijn met dit bedrag.

Bij € 3000,-          We trakteren de doodshoofd aapjes op een echte fruittaart om dit geweldige bedrag te vieren!

Bij € 3500,-          We laten zien welke bijzondere manier de kuifseriema (Tin Tin) heeft om zijn prooien dood te maken. (Natuurlijk met een nep slang J)

Bij € 4000,-          We gaan de roofvogeldemonstratie geven, alleen de vogels hebben vrij, dus moeten wij en het personeel hun taken op ons nemen.

Bij € 4500,-          King de zeearend verdient iets lekkers. Hij zal van ons een lekker visje krijgen.

Bij € 5000,-          Dit bedrag is een nieuwjaarsduik  in onze vijver waard! Als wij dit bedrag ophalen gaat iemand een vreugde plonsje maken tussen de waterschildpadden. Dat wil je natuurlijk wel zien gebeuren en het kan live gevolgd worden!

Bij € 7500,-          Als wij dit bedrag halen dan sluit iemand van ons zich twee uur lang op in het leguanen verblijf.

Bij € 10.000,-      Wanneer we dit fenomenale bedrag binnen halen, zal één van ons het logo van Dierenpark De Oliemeulen op zijn lichaam laten tatoeëren.

Webwinkel