Help ons mee!

Sponsormogelijkheden

Dierenpark De Oliemeulen heeft het in verband met de huidige crisis erg moeilijk. Als dierenpark heb je natuurlijk niet alleen jezelf om over na te denken, maar ook de ruim 750 dieren die hier wonen.

Door alle corona maatregelen zien wij onze inkomsten zo drastisch achteruit gaan, dat we bang zijn het niet meer te redden.

We hopen dat er mensen zijn die ons willen helpen. Hiervoor hebben we verschillende sponsormogelijkheden:

  • Het aanbieden van een origineel bedankje aan uw medewerkers: vrijkaartjes voor Dierenpark De Oliemeulen. Hoe meer vrijkaartjes u afneemt, hoe meer korting u van ons krijgt. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Het fictief adopteren van een dier. Hier bieden wij verschillende opties voor aan, waarvan de prijzen variëren tussen de €35 en de €300. Op onze adoptiepagina is hier meer informatie over te vinden.
  • Het sponsoren van een heel verblijf, zodat het voor ons mogelijk is om het nodige onderhoud hieraan uit te voeren. Het sponsoren is mogelijk in de vorm van een geldbedrag, materiaal en/of professionele mankrachten.

Heeft u een ander voorstel of wilt u liever (eenmalig of maandelijks) een bedrag doneren? Neem dan contact met ons op of doneer via de knop hieronder. Wij staan voor alle ideeën open en denken graag met u mee.

Een bedrag overmaken kan natuurlijk ook altijd: NL56 ABNA 0835 4370 78 t.n.v. Reptielenhuis De Oliemeulen.

info@oliemeulen.nl | 013-4630026

Bedrag

Help ons mee!